AL WEER EEN PAAR JAAR GELEDEN: HOUD TFO OP STRAAT

Onder dit motto heeft TFO op zaterdag 7 maart 2020 een concert verzorgd in het centrum voor de Lambertuskerk. Tussendoor heeft de jubilerende kapel ook rond de markt opgetreden. De Kapel van TFO vierde deze dag haar 40 jarig jubileum. Zij trakteerden daarom de Hengelose bevolking op haar muzikale klanken tijdens het winkelen. Door hier te klikken, kunt u de reportage van Expeditie Oost bekijken en beluisteren die deze dag is gemaakt. Ook de Tubantia heeft uitgebreid verslag gedaan van met name de middag. Klik hier voor die reportage.

De Kapel begon ’s morgens haar activiteiten met optredens in de winkelcentra van Groot Driene en Hasselo. Zij werden daarbij verplaatst in een Amerikaanse Schoolbus.

De combinatie van orkest en Kapel was ook goed te horen bij het concert voor de Lambertus. Hierbij werd namelijk vooral muziek ten gehoren gebracht, die de kapel regelmatig heeft laten horen bij de diverse optredens in het verleden.

Het was achteraf een heel bijzondere dag omdat we twee weken later voor een lange periode niet meer bij elkaar zouden komen door Corona.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de financiƫle ondersteuning van het Lokaal Fonds Hengelo / Fuldauerstichting

Reacties gesloten.